Jag har ju jobbat sedan 1984 och träffat på det mesta inom rygg och ledproblem och kan nog hjälpa dig med det mesta.

Aktuell information : Och det går inte att försöka trycka bort, massera bort en kramp eller spänning i en muskel.Man måste alltid ta reda på orsaken i närmaste led eller då motsvarande ryggled för att ta reda på vilken kota eller led som klämmer nerverna och orsakar muskelkrampen.Tyvärr så finns det en del nya terapeuter som trycker och klämmer och som inte har  kompetens att ta reda på orsaken till problemet. Senast i fredags 22 febr en kvinna med segmentell låsning för c5,6,7 som fått massage och töj 3 ggr för värk och domningar ner i höger arm och hand.Kotorna i nacken rörde sig ej normalt och klämde nerver ner i hö arm och hand.Sä med rätt behandling av mig då försvann värken och domningen direkt  i högra handen.Så inte med massage och töj,utan rätt och riktig säker manipulation av kotorna c5,6,7.Alltså massage och töj slutade jag med för 20 år sen då det inte fungerade.Naprapati -korrigera orsak till lidande.

Har även jobbat med Visby Ladies i 22 år ,med Sm guld 2005 och jobbar ju även med Visby Roma Hc sedan 1989 och har då träffat på det mängder av olika skador och problem.

-Nackspärr, spänningshuvudvärk, nackproblem med eller utan utstrålning och domningar i axlar,armar och händer. Tillstånd efter Whiplashproblem .

-Skulder och axel besvär med värk ,domningar i underarmar och händer. Käkledsbesvär som ofta hör ihop med nackbesvär.Yrsel,tinnitus

-Ländryggsproblem med eller utstrålning i ben, ischias, Akuta eller långvariga(kronisk).Värk i bäcken, höfter.Värk över rygg och bäcken under och efter graviditeter.Restless legs.

-Tennisarmbåge,lateral epikondylit/golfarmbåge,medial epikondylit, handvärk med eller utan domningar

-Förbättring av läkningen av stukade leder .

-Lindring efter revbensskador

-Knäproblematik,värk,stelhet.Akuta och kroniska skador

-Hälsene-, fotvalvsproblem som plantarfascit/ hälsporre,där har jag effekt med mina behandlingar med bra resultat på 90-95 % av de som söker mig..Långvariga fotproblem

-Benhinneinflammaton,compartmentsyndrom .

-Idrottsskador

-Muskelbristningar

 

Akupunktur Naprapatin Diagnostiskt Ultraljud Cefar Easy Superfeet Birkenstock Beh av mig

Naprapatbehandling och avdrag Tillbaka