Ryggkliniken Gert Wahlgren

Medicinsk akupunktur

Jag har även utbildning och då över 20 års erfarenhet att behandla med Medicinsk Akupunktur efter västerländsk medicinsk diagnos.
Även kallad triggerpunkts akupunktur och Dry Needling. Utbildad av Dr. Bo Møgelvang Nielsen. Inte Tcm (traditionell kinesisk medicin).
Istället för att trycka på triggerpunkter i muskler använder jag akupunkturnålar. Har man fått behandling av triggerpunkter med akupressur  då är detta hur lindrigt som helst. Även om du har fått akupunktur tidigare enligt TCM då är detta lindrigare.
Du känner nästan bara mitt tryck när jag spänner ut huden. Jag vet att bl.a triggerpunkt akupunktur är mycket verksamt, mer än några andra alternativ.

Förbättra läkningen vid muskelbristningar och sen och ledbandsskador, så att kroppen aktiverar sig för att läka allt fortare. Har åtskilliga exempel på när jag har fått tillbaka idrottsaktiva på 2-3 v än 6-8 v.

Vid akuta ryggskott eller nackspärrar då är det jätte effektivt att förbehandla innan själva justering av kotor, bäcken. De som tycker det inte känns bra med akupunktur får jag göra annan förbehandling.

 

 

 

Kontakta mig för hjälp

Alla bokningar/ombokningar via telefon, mail, kontaktformulär.
Aldrig sms. Senast avbokning 5 timmar innan din behandlingstid.
Tänk på dina medmänniskor och mig.Är du sjuk,boka om din tid så att någon annan kan få tiden.
Jag gör även behandlingar för Nordic Healtcare/if samt Falck Healtcare.

0498-21 42 12

Telefontid vardagar 08:00-12:00, 13:00-17:00. Om vi inte kan svara pga. behandling så lämnar du bara ett meddelande så ringer jag upp så fort jag hinner.